Michael Møller – Every Streetcar’s Got A Name.

Det er en kæmpe ære for 1st. Time Records, som første udgivelse, at kunne præsentere Michael Møllers første solo album Every Streetcar’s Got A Name på vinyl.

Som moi Caprice follower, var der store forventninger til Michael Møllers første soloudspil fra 2007. Personligt blev jeg meget positive overrasket, og med tiden udkrystalliserede albumen sig for mig til en af mine absolute favoriter. Sange som The lie that keeps us together og All the girls I lost in the fire, sender stadig kuldegysninger gennem min krop, når jeg hører dem.

Efter en koncert i Odense spurgte jeg Michael Møller om hvorfor Every Streetcar’s Got A Name ikke var kommet på vinyl, hvortil Møller lidt ironisk svarede….. du kan jo bare udgive den. Dette affødte en del tanker og ideer og sammen med en god ven og vinyl elsker blev projektet finansieret (verdens mindste crowdfunding) og processen sat i gang.

Der har undervejs været brugt en del tid og lære penge, som har forsinket udgivelsen, men det har også affødt hele ideen til 1st. Time Records. Så takket være Michael Møllers henkastede bemærkning, skubbede Møller til en lille sten, som nu ruller lystigt afsted.
Som Michael Møller projektet vil det også være passion til musikken på vinyl der fremover vil drive 1st. Time Records, som Møller så smukt siger det… den dag jeg står med vinylen i hånden er jeg bare glad, 1st. Time Records se dog frem til, at overrække Møller en lille chek når det lille eksklusive oplag er solgt.  

Forventet udgivelses dato ultimo Juli 2012.