Om os


1st Time Records er grundlagt i 2012 og har specialiseret sig i at udsende danske klassiker og glemte mesterværker, som ikke før har været ude på vinyl – eller er udgået.

1st Time Records’ vinyl er som minimum 140/180 gram for at mindske resonansen mest muligt.
Der udgives bl. a. farvede vinyler, som afstemmes med cover art, og nogle oplag vil komme i flere farver for at tilgodese de dedikerede samlere. Alle oplag bliver udgivet i et eksklusivt, begrænset oplag på maks. 500 eksemplarer.

Cover art vil altid være 99% originalt med alt mulig respekt for det originale artwork.
1st Time Records har tilknyttet en grafisk designer, som har arbejdet netop med dette område i flere år. Alle coverne laves i tykt, enkelt karton eller som gatefold cover.

For at sikre den bedst mulige lyd kvalitet, vil der blive fremstillet en vinyl-master, der hvor det er nødvendigt for, at sikre at specielt bas og mellemtone ikke overstyre.
1st Time Record har tilknyttet en af skandinaviens dygtigste og mest erfarende inden for dette område.

Selv om 1st Time Records elsker analog lyd, så er vi ikke blinde for den praktiske og nemme måde, det er at lytte til digital musik på, og derfor vil alle udgivelser fra 1st Time Records indeholde en download-kode, så man nemt og hurtigt kan overføre musikken til ipod/mp3 afspiller.

1st Time Records drives af ren passion og vil altid være i tæt kontakt med vinylfolket. Du er altid velkommen til at stille forslag til udgivelser på info@recordpusher.com

1st Time Records… kvalitet og passion.

Kontakt:

Bo Ellegaard
Overgade 18
5000 Odense C
29 77 00 70

recordpushervinyl@gmail.com